Home > Bedrijfsadvies

BEDRIJFSADVIES & WEBSITE


Voor zowel starters die begeleiding nodig hebben voor het opstarten van hun bedrijf als ervaren ondernemers met specifieke vragen is De Neederlandsche uw partner bij uitstek. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in de fiscaal meest optimale binnenlandse en buitenlandse rechtsvormen en de algehele administratieve processen, maar ook in gedegen bedrijsadvies. Hieronder vind u een aantal van onze diensten;


  • Startersbegeleiding

Aan de hand van een startersroadmap begeleiden wij u in de oprichting met de juiste rechtsvorm, en verder in al uw administratieve, financiële en fiscale zaken


  • Bedrijfsanalyse en Businessplan

Wij helpen u met het ontwikkelen en schrijven van een degelijk bedrijfsplan, die zowel kwalitatief als kwantitatief excellent onderbouwd is. Bestaande en nieuwe businessplannen kunnen wij grondig analyseren en toetsen op risico's en businesscases kunnen wij doorrekenen op basis van scenariomodellen.


  • Financiering

Heeft u bedrijfsfinanciering nodig? Er zijn veel verschillende financieringsmogelijkheden, belangrijk is dat uw financieringsbehoefte goed in kaart is gebracht en uw bedrijfsplan inhoudelijk goed in elkaar zit. Wij begeleiden u naar de financieringsvorm die het beste bij uw bedrijf past.
Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een vrijblijvende afspraak op nummer: +31 (0)20 – 854 61 43.


U kunt ons uiteraard ook mailen op info@deneederlandsche.com of gebruik maken van de formulier op onze homepagina